Un pranz gustos si sanatos !
Stim ca v-am obisnuit cu retete de prajituri, insa uneori un pranz gustos , dar sanatos, este binevenit. Nu-i asa ? :)
Timp de preparare: 30 min / Dificultate: usor / Timp total de pregatire: 15 min
File de peste - 800 g (Puteti folosi file a oricarui peste, important este sa fie fara oase)
Ceapa alba - 3 buc
Maioneza - 200 g
Cascaval clasic - 200 g
Sare - 0.5 lingurite
Piper negru - 0.25 lingurite (puneti dupa gust)
Mod de preparare:
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor.
Sarati si piperati dupa gust.
Ungeti bucatile de peste cu maioneza.
Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza.
Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.
Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.
Se serveste stropit cu suc de lamaie.
Pofta Buna!
Ceapa alba - 3 buc
Maioneza - 200 g
Cascaval clasic - 200 g
Sare - 0.5 lingurite
Piper negru - 0.25 lingurite (puneti dupa gust)
Mod de preparare:
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor.
Sarati si piperati dupa gust.
Ungeti bucatile de peste cu maioneza.
Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza.
Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.
Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.
Se serveste stropit cu suc de lamaie.
Pofta Buna!
Recomandari :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu